Vrienden, donateurs en sponsoren

Net als zovele andere culturele instellingen zijn wij voor een belangrijk deel aangewezen op giften van liefhebbers van de kunst: mensen die de muziek, ons gezelschap en onze wijze van muziek maken een warm hart toedragen. Daarvoor bestaan drie mogelijkheden: vriend worden, doneren of sponsoren. Stichting Personare is door de belastingdienst erkend als een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Volgens de huidige fiscale wetgeving mogen particulieren in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.    

Wilt u VRIEND worden van Stichting Personare? Voor een jaarlijkse bijdrage van € 25 houden wij u op de hoogte van onze muzikale plannen.

  Velden met * zijn verplicht.

  ================================================================================

  Wilt u een hoger bedrag DONEREN ? Voor een bedrag hoger dan € 50, houden wij u niet alleen op de hoogte van onze muzikale plannen, maar bent u ook verzekerd van 1 vrijkaart voor één van onze concerten.

   ================================================================================

   Wilt u Stichting Personare SPONSOREN ? Voor een bedrag van € 150, € 250 of € 300 en hoger houden wij u niet alleen op de hoogte van onze muzikale plannen, maar bent u ook verzekerd van 2 vrijkaarten voor één van onze concerten. Bovendien wordt uw logo of advertentie op respectievelijk 1/3, 1/2 of een hele pagina opgenomen in het programmaboekje van onze concerten.

    ================================================================================

    N.B. Ook als vriend of donateur kunt u in de programmaboekjes van onze concerten worden vermeld. Mocht u daar geen prijs op stellen, laat ons dat dan weten via het contactformulier.